Remontit, saneeraukset ja uudisrakentaminen – Porissa, Raumalla ja muualla Satakunnassa

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Teemme uudisrakennusprojekteja kuten omakotitaloja, rivitaloja ja paritaloja Satakunnassa. Maatilarakentaminen ja teollisuusrakentaminen kuuluvat myös olennaisesti rakennuspalvelu Takerakin tarjoamaan. Uudisrakentamisen lisäksi saneeraamme ja remontoimme rakennuksia sisältä ja ulkoa. Kattotyöt kuten kattoremontit, kattojen rakentamisen ja muutostyöt teemme käden käänteessä. Talojen pohjatöitä teemme kustannustehokkaasti pitkän kokemuksen ansiosta. Kauttamme saatte myös Kaycan-vinyyliverhouksen ja OnPiippu-valmishormit.

Julkisivut ja kattotyöt

Korjaamme ja ehostamme julkisivut uuteen loistoonsa. Julkisivuremonteilla voidaan sekä parantaa rakennuksen ulkonäköä että kehittää sen energiatehokkuutta. Tarjoamme monenlaisia ratkaisuja, uusinta teknologiaa hyödyntäen. Teemme myös kattavasti erilaisia kattotöitä. Muutamme harjakatot tasakatoiksi ja tasakatot harjakatoiksi. Rakennamme kokonaan katon uudelleen eri materiaalista asiakkaan niin halutessa. Rakennamme esimerkiksi tiilikattoja, peltikattoja, aitoja konesaumakattoja ja huopakattoja. Kattorakentamisen lisäksi teemme kattoremontteja.

Sisäsaneeraukset

Kaipaako asuntosi tai rakennuksesi remonttia? Rakennuspalvelu Takerakin ammattilaiset auttavat suunnittelemaan ja tekemään sisäremontit sekä -saneeraukset luotettavasti. Remontoimme ja saneeraamme asuntojen sekä muiden rakennusten sisätilat. Teemme esimerkiksi kattavia peruskorjauksia asuntoihin. Sisäsaneerauksella voidaan muun muassa nostaa huomattavasti asunnon myyntihintaa, parantaa sen viihtyvyyttä ja näyttävyyttä sekä varmistaa pitkäikäisyys.

Pohjatyöt

Rakennusten pohjatyöt tehdään Takerakilla alan parhaimmiksi todetuilla menetelmillä, jotka takaavat erinomaisen lopputuloksen. Kun pohjatyöt on tehty kerralla kunnolla, säästetään rahaa ja aikaa. Älä koskaan kursaile pohjatöiden kohdalla, koska se kostautuu ikävällä tavalla myöhemmässä vaiheessa.

Uudisrakentaminen

Uudisrakentamisen alaan meillä kuuluvat esimerkiksi omakotitalorakentaminen, rivitalorakentaminen ja paritalorakentaminen. Uudisrakentamisesta meillä on kokemusta mitä erinäisimmistä urakoista, joiden tuoma kokemus antaa runsaat eväät urakoiden toteutukseen menestyksekkäällä tavalla myös jatkossa.

Teollisuus- ja maatilarakentaminen

Teollisuusrakentamisen alalla rakennamme erikokoisia teollisuushalleja. Maatilarakentamiseen kuuluvat meillä taas esimerkiksi navettojen, kanaloiden, lantaloiden ja muiden maatilan rakennusten rakentaminen. Olemme rakentaneet lisäksi siltoja ja julkisia tiloja.